Min køkkenhave på Bornholm

Figentræ - så dyrker du egne figner

Køkkenhave på Bornholm

Jeg har fået min helt egen køkkenhave på Bornholm.

De sidste 6 somre har jeg skrevet om mine erfaringer her på bloggen og i år (2019, i skrivende stund) har mit køkkenhave-liv taget en vanvittig dejlig drejning. Jeg har nemlig endelig fået egen have. En køkkenhave på Bornholm.

Det har længe været en hed køkkenhave-drøm, at kunne svinge benene i et par gummistøvler og ud af døren og lige ud i køkkenhaven.

Læs også: Om 1 princip og 3 ting jeg skal blive god til i min ny køkkenhave.

Fra at have en 60 kvadratmeter stor køkkenhave i en haveforening nord for København, skal jeg nu blive rigtig ferm til at kunne dyrke intensivt på meget lidt plads her i haven på Bornholm. Og det kommer min køkkenhave blog til at handle om i den kommende tid.

Jeg dyrker i øvrigt min køkkenhave uden brug af kemi og så vidt muligt med økologiske frø og jord – og børn må meget gerne være med.

Mange læser med på min Køkkenhave blog

Jeg er så heldig at have mange dedikerede læsere her på min blog, hvor jeg I højsæsonen har omkring 10.000 besøgende om måneden (Kilde: Google Analytics)

På Instagram har jeg mere end 2600 dedikerede læsere, som jeg er glad for at kunne inspirere, men som også giver mig masser af inspiration og ideer den anden vej.

Facebook har jeg mere end 600 køkkenhave-interesserede følgere og et dejligt engagement.

Børn i køkkenhaven

Køkkenhave på Bornholm

Kornelia forspirer til sin nye køkkenhave.

Min datter Kornelia (2011) har været med i køkkenhaven fra hun var et par år. Hun har – i vores nye have – fået sit eget højbed.

Hun synes heldigvis stadig det er sjovt både at plante frø, se dem spire og blive til planter, der kan plantes ud og som man kan høste frugten af senere på året.

Jeg skrev for nogle år siden en artikel til Vores Børn om børn i køkkenhaven, og hvor stor betydning det har for børns kritiske mad-sans, at de er med til at dyrke noget de selv kan være med til at lave mad af.

Samarbejder

Jeg har indimellem samarbejder med virksomheder omkring have-produkter. I så fald fremstår det tydeligt på det enkelte blogindlæg.

Jeg har for eksempel haft samarbejder med

Jeg samarbejder også gerne med dig og din virksomhed, hvis du, ligesom jeg også mener, at vi skal undgå kemi og plast og så vidt muligt dyrke økologisk og bæredygtigt.

Du kan kontakte mig her >>